Днес неповторимата става на 71 години. Една от най-добрите актриси на

...
Днес неповторимата става на 71 години. Една от най-добрите актриси на
Коментари Харесай

Голямата Мерил Стрийп на 71: най-добрите й роли

Днес неповторимата става на 71 години. Една от най-хубавите актриси на своето потомство е известна с умеенето си да влиза във всевъзможни функции, като използва разнообразни акценти и се преобразява извънредно както в комедии, по този начин и в трагични филми. Неслучайно тя е с абсолютния връх на Академията – 21 номинации за " Оскар ", от които има три статуетки – за " Крамър против Крамър ", " Изборът на Софи " и  " ".

Днес, когато обичаната актриса има мотив да почерпи, си мисля, че няма по-подходящ метод да отпразнуваме с нея този специфичен ден от това да си напомним най-хубавите ѝ до момента. Ето кои са те!

" Малки дами "

Брилянтната  на Луиза Мей Олкът – " Малки дами ", има голям брой екранизации, само че несъмнено разновидността на   е превъзходен, съвременен прочит, който не отстъпва на никоя от предходните версии. И когато един филм е в действителност огромен, доста евентуално е в него точно да има пръст и Мерил Стрийп. Тя е невероятна в ролята на  сухата, жилава и тросната леля Марч, заобиколена от приказните, само че небогати племеници - даровитата и амбициозна хубава писателка  Джо  (, номинация за основна роля), кротката, тиха, мъдра и чаровна  Мег  (, да, Хърмаяни порасна!), привлекателната, женствена и сръдлива  Ейми  (Флоранс Пю, номинация за поддържаща роля) и честната, самопожертвователна, ангелоподобна и моралния компас на семейството  Бет  (Елиза Сканлън). 



И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР